Skip links

Keputusan Lotto HARI INI | Keluaran Grand Dragon Lotto 4D

Struktur Hadiah Dragon Lotto 4D

Kategori Hadiah Setiap RM1 pada 4D (BIG) Setiap RM1 pada 4D (SMALL) Setiap RM1 pada 4D A (4A) Setiap RM1 pada 3D (ABC) Setiap RM1 pada 3D (A)
Hadiah Pertama
RM2,875
RM4,025
RM7,000
RM250
RM750
Hadiah Kedua
RM1,150
RM2,300
RM250
Hadiah Ketiga
RM575
RM1,150
RM250
Starter Prize
RM230
Consolation Prize
RM69
Penjelesan
Pakej BIG akan memadankan nombor 4D yang menang dengan kesemua 23 keputusan kemenangan, kadar Hadiah untuk setiap kategori adalah berbeza.
Pakej SMALL hanya akan memadankan nombor 4D yang menang dengan nombor Hadiah tempat 1, 2 dan 3. Sudah tentu, kadar hadiah yang dimenangi akan lebih tinggi daripada Pakej BIG.
Pakej 4D A atau 4A akan memadankan semua 4 digit Hadiah Pertama sahaja.
Pakej 3D ABC akan memadankan 3 digit terakhir dengan nombor hadiah 4D tempat 1, 2 dan 3.
Pakej 3D A akan memadankan 3 digit terakhir dengan nombor hadiah 4D tempat pertama.

4D

4D BIG

BIG Package akan menandingi nombor kemenangan 4D dengan kesemua 23 keputusan kemenangan. Hadiah bagi setiap kategori adalah berlainan.

4D SMALL

SMALL Package akan sepadan dengan nombor kemenangan 4D untuk tempat pertama, kedua, dan ketiga. Kadar hadiah kemenangan akan lebih tinggi daripada BIG Package.

4D SINGLE A

4D A atau 4A Package akan sepadan dengan empat digit untuk memenangi Hadiah Pertama sahaja.

3D ABC

3D ABC Package akan sepadan dengan tiga digit terakhir berbanding dengan nombor untuk tempat pertama, kedua, dan ketiga dalam hadiah.

3D A

3D A Package akan sepadan dengan tiga digit terakhir dari nombor untuk tempat pertama dalam 4D.

Apa Itu Permainan Loteri 4D?

Permainan 4-Digit (4D) adalah salah satu loteri yang popular di kebanyakan negara Asia. Dalam permainan ini, pemain memilih 4 digit nombor dari 0000 hingga 9999. Pada akhir permainan, akan terdapat 23 set nombor 4 digit yang akan dikeluarkan. Keluaran ini akan menentukan pemenang untuk setiap cabutan. Jika nombor yang anda pilih sepadan dengan mana-mana nombor yang dikeluarkan, anda berpeluang untuk memenangi hadiah. GD Lotto merupakan loteri harian di mana cabutan dijalankan setiap hari pada pukul 6 petang waktu Kemboja (GMT +7).

Anda boleh menyemak keputusan Lotto terkini di laman web mrlotto.com.my.

Cara Untuk Menang?

Untuk menambah keseronokan dalam permainan kami, terdapat dua pilihan ramalan 4D yang boleh anda pilih semasa bermain – anda boleh memilih untuk Big Forecast (BESAR) atau Small Forecast (KECIL).

BIG Forecast

Ramalan ini adalah pilihan yang paling selamat dan sering digunakan oleh ramai pemain 4D kerana ia merangkumi 23 nombor dalam 5 kategori hadiah yang berbeza (Hadiah Pertama, Kedua, Ketiga, Istimewa, dan Saguhati).

SMALL Forecast

Kaedah ramalan ini diformulasikan untuk mencakup hanya 3 hadiah teratas – pertama, kedua, dan ketiga. Dengan pastinya, anda akan memenangi hadiah yang lebih besar berbanding dengan Big Forecast.

Kenapa GD Lotto?

Operator 4D Secara Langsung Yang Pertama & Terbesar di Asia Tenggara

Setiap hari, kami membantu JUTAAN orang di seluruh Asia Tenggara untuk merealisasikan impian mereka! Sebagai operator 4D terbesar untuk pengguna harian yang aktif, kami membanggakan diri sebagai pelopor dalam mendigitalkan proses lama cabutan permainan 4D dan menglibatkan penonton kami sebagai juri. Kami menyampaikan secara terbuka dan dalam talian.

100% Masa Sebenar & Keputusan Telus

Permainan kami sangat mengasyikkan dan kami memastikan kejelasan dan kejujuran yang tinggi sebagai faktor kunci kejayaan kami. Polisi kami memikat pengguna dalam talian untuk memastikan keputusan loteri kami telus 100% dan disampaikan secara langsung kepada pengguna kami.

Kebajikan Juga Adalah Bisness Kami

Di GD Lotto, keuntungan bukanlah fokus utama kami. Sebaliknya, memberi kembali kepada masyarakat adalah keutamaan kami! Kami memberi sokongan kepada ribuan pertubuhan bukan untung dan badan kerajaan tempatan dalam bidang kesihatan, sukan, dan seni melalui dana berstruktur.

Sifar Penipuan Loteri

GD Lotto komited sepenuhnya dalam menjalankan perniagaan dengan integriti dan etika yang tinggi. Keputusan cabutan kami dijalankan dengan telus. Untuk mengekalkan komitmen kami terhadap sifar penipuan, setiap langkah mematuhi Polisi Anti-Penipuan kami. Polisi ini dirangka untuk mengelak, mengesan, dan menyiasat kes-kes penipuan.

Kami Peduli Tentang Privasi Pemain

GD Lotto komited memastikan bahawa segala data yang dikumpul daripada para pemain terlindungi sepenuhnya. Kami hanya menggunakan data peribadi pemain untuk tujuan pengesahan sahaja. Kami menjamin keselamatan maklumat peribadi mengikut amalan perniagaan yang baik dan mengikut undang-undang privasi di Kemboja.